• Lorem ipsum

Jinko Solar

Geen producten gevonden...

Jinko Solar

JinkoSolar is een wereldleider in de zonne-industrie. JinkoSolar distribueert haar zonne-energie producten en verkoopt haar oplossingen en diensten aan een gediversifieerd internationale, commerciële en residentiële klanten in China, de Verenigde Staten, Japan, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Chili, Zuid-Afrika, India, Mexico, Brazilië, de Verenigde Arabische Emiraten, Italië, Spanje, Frankrijk, België en andere landen. JinkoSolar heeft een verticaal geïntegreerde solar productwaardeketen opgebouwd, waarbij de geïntegreerde jaarlijkse capaciteit 5 GW voor zonnecellen en 9 GW zonnemodules, heeft per 30 juni, 2018
Het hele productieproces wordt nauwlettend gevolgd. UL-gecertificeerd testlaboratorium. Het testen van producten in extreme omstandigheden, Zoutmist of in een agrarische ammoniak gehuld atmosfeer.

Er wordt verwacht dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit is de reden waarom JinkoSolar een van de hoogste industriële normen voor het ontwerp onderhoudt, de prestaties en het vakmanschap van de zonne-producten aan een betrouwbare energievoorziening van de PV-installatie veilig te stellen voor meer dan 25 jaar.
JinkoSolar-panelen met de beste en gegarandeerde capaciteit en prestaties in de echte wereld.